Vuxenpoäng, kalas och läkarbesök -jobb

"Jahapp, nu har dom tagit bort Statoil och jag kan inte få några mer ICA-poäng på mitt kort därifrån."
"Men vaddå, du har väl inte ICA-kort heller?"
"Jo, jag har ICA-bankkort."
"Wohoo, vuxenpoäng!"



Igår fyllde Hanna 20 år! Grattis :) Tänk vad tiden går.. Kan klart komma ihåg när vi gick i lågstadiet och lekte med barbies och käpphästar. Det var längesen nu. Men igår var inte längesen och igår hölls det lite fest, fick tyvärr gå hem för totalt orimliga ryggsmärtor och skall därför till Herr Doktor idag för undersökning.

Vaknade imorse och tog mitt förnuft till fånga och fick tyvärr se mig besegrad av dessa smärtor och skall därför inte jobba idag. Missad inkomst, men ändå, man blir inte direkt bättre av att gå till jobbet med smärtor värre än dem man hos vårdtagarna försöker behandla. Kanske kan få en myskväll med mysigaste istället? Vem vet..

20.3/8.07

A special day with my special someone

Dagen började med ösregn, som många andra dagar den här sommaren, men vädergurusarna hade lovat sol framåt lunch och för en gångs skull hade de rätt. Vi packade en lätt, men tillräcklig picknick, inhandlade lite körsbär och annat gott på vägen, och styrde sedan kosan mot Hyltenäskulle där vår picknick á la Mys avnjöts.

image75


Efter det var vårt sikte inriktat på Apelviken - Varberg som visade sig vara ett riktigt blåshål, men vi hittade en lite gömma bland sanddynorna och kurade ner oss och gladdes åt de stunder då solen kikade fram. Blåbärsmuffins och de resterande körsbären försvann snabbt och även molnen tunnades ut efterhand. Inget bad, men vårt solande resulterade i alla fall i rosiga kinder :)

image78


Sen var det dags för glass på TreToppar. Blåbär, polkagris och dumleglass för min del och viol, blåbär och lionglass för Marek. Mums!

image76


När vi sedan entrade Varbergs gator kunde vi inte låta bli annat än att sätta oss och njuta av solen utanför Sociten innan den mörka biosalongen intogs och Simpsons - the Movie rullade igång. (Ok, den var inte dålig, men jag gillar fortfarande inte The Simpsons - end of discussion .punkt.)

image77


Då filmen var slut gick vi över gatan till Campino och beställde varsin rulle, hämtade bilen, körde ner till hamnen och satte oss utmed strandpromenaden, tog den tid som behövdes för att äta upp våra rullar i den lite allt för kalla kvällsbrisen och styrde sedan hem, mätta, belåtna och lyckliga över en fullkomligt perfekt tvåochetthalvårsdag.

Beachmys