"And the signs said long haired freaky people"

Jag kan inget annat göra än att skratta nu när jag hittade den låten på min mp3. Var bra längesen jag hörde den och då klagade jag alltid. Så kan man ju inte sjunga, eller? Men det är gott gung i den. Förstår inte hur den hamnat på min Zen dock. Mysterious.

Nu ska jag sova, hoppas att febern har övergivit mig, och vakna imorgon bitti kl 5.30 för att packa det sista och bege mig mot gymnasiet där bussarna ska ta oss till vår huvudstad Stockholm. Cya!

Krax, krax kråka

..skulle ut och åka. Jag tänkte gått på de två sista lektionerna om jag mådde bättre, vilket jag gör, men inte tillräckligt bra, så jag stannar hemma. Hoppas på att må bättre imorgon, kommer nog åka med ändå, men det blir mer uthärdligt om man är nötkärnefrisk!

Nu då? Varm dusch? Mat? Plugga? Packa? Vila? Börjar nog med att bädda sängen...



En optimist ser möjligheter i svårigheterna, en pessimist ser svårigheter i möjlgheterna

Damn halsont

Gå bort! Bort, bort, bort! Försvinn. Inte nu, någon annan gång, bara just inte nu!

Hade en livad, trevlig och stundtals crazy helg. Utekvällar kombinerat med jobb gör en ganska trött. Indeed. ..och möjligtvis sjuk :/ Snö har det kommit med! Ojoj..

Blir en intensiv vecka nu med trip till Stockholm. Sen är det skola, jobb, skola, jobb ändra fram till jul... *suck*

Moralfrågor

Jag vaknar upp mitt i natten med ett skrik som fastnar i halsen. Var är jag? Vad gör jag? Vem är jag? Helt förvirrad för att sedan översköljas av ett betryggande lugn. Jag är hemma, det var en dröm, jag gjorde ingenting. Sen kommer känslan, känslan av att jag gjort fel. Jag har väl inte gjort något? Nej, det var bara en dröm... Men det var ju så verkligt. Ångesten kommer krypande. Är det vad jag egentligen vill? Det var en dröm. Jag sjunker tillbaka ner under täcket, gör ett försök att slå bort tankarna, jag behöver sova, men den kalla handen runt hjärtat vägrar släppa sitt grepp. Tänk om? Nej, jag vill inte tänka så. Men.. tänk om? Sluta. Men.. Jag sa sluta!

Du gör det svårare än vad det är. Varför ska du alltid göra allt så komplicerat? För att det är komplicerat! Nej. Jo! Skärp dig. Varför? Ge mig ett gott skäl. Du skulle må bättre. Hur vet du det? Jag bara vet. Nej, du tror. Lita på mig. Förlåt? Lita på mig. Varför? Gör det bara. Men tänk om... Sluta tänk! Va? Sluta upp att tänka hela tiden! Om jag inte tänker, vem ska då tänka tankarna åt mig? De tankarna kanske inte ens behöver tänkas? Vad vet du om det? Sluta. Tänk om... Sluta tänk! Man måste tänka. Inte alltid. Jo. Vem säger det? Tänk om ingen skulle tänka, tänk så dåligt andra skulle må. Hur mår du själv av att tänka så mycket? ... Sluta tänk!

Vattenfall

Idag har jag fixat min hemskt högljudda dator. Alldeles själv. Nu är det riktigt fridfullt i mitt rum, inga vinande fläktar som driver en till vansinne. Skönt.

Skolarbete, skolarbete, skolarbete. Marknadsföring, religion, filosofi, naturkunskap B, finansiering & kalkylering, svenska nationellt, information & layout, aktiekunskap.. Bläk. Någon som vill ta anställning som läxläsare?

Nu ska jag ut på promenad med syss i alla fall. Andas en stund innan jag ska ta mig ann marknadsplanens finalspurt.


Jag har ett tillfälligt vattenfall utanför mitt fönster. Det är inte många som har!

Good girl gone bad

Shopping i Ullared (exhausting!) med familjen hela fredagsdagen, modevisning och filmkväll med Adrian på fredagskvällen och Chick Flick-, kycklingtaco- och gott-att-dricka-kväll med Malin i Tisses lägenhet i lördags :) Kan sammanfatta helgen såhär: Jättetrevlig!

Skolan börjar bli mycket igen och jag blir helt chockad när jag får tillbaka uppgifter och prov med betyg som tillhörde mitt gamla jag. Retoriktalet fick jag högsta betyg med (-) på! Helt otroligt.. Bara att tacka och ta emot.

Stockholm nästa vecka. Kan nog bli både roligt och intressant. 4D-bio låter ju i alla fall som något.

Nu är det jul om 5 veckor har jag hört? Herregud vad tiden går snabbt! Tänk allt som ska hinna göras innan dess.. Får ju magsår bara man tänker på att göra en lista över det, tre A4-an kanske? Ok, jag överdriver nog ;P Men listan skulle säkerligen bli lång..




Good days, bad days, I've had a few of those,
Same old story - I know how this song goes,
At least I did, but now I'm not so sure,
Nothing's in its place, nothing's certain anymore,
Birds fly, trees sway, why can't I be like that?
Happy knowing what I am, in fact and leaving be?
But truth has been obscured,
I am only human and I'm always wanting...more.


Oh, the world is a place and they say it's on our side,
But I wonder, is there comfort in those moments when we die?
Now I see, Mr. King, this was in the books you gave me,
Which I read, disbelieving, thinking poets are depressed,
Oh, Mr. King, I have changed, I confess.


Oh, those good days I remember well,
Tape on windows, wintertime was hell,
But it was fun, and people there were kind,
There was good work to be done, and I learnt to think my time.


And the world was a good place, and in days were where I lived,
I imagined life had purpose and I'd something good to give

Now, I've got 10 things lined up on a shelf,
Reasons to be cheerful for myself,
I don't know why you're showing me the sky,
You say you see heaven,
I see hell, but want to try.


And the world is a place, and I pray it's on my side,
But I'd find greater comfort if I just lay down and died,
I don't know what's become of the girl who once knew sunshine,
What's become of the girl who knew sorrow but was strong?
Oh, Mr. King you were right, all along,
Mr. King you were right,
Oh, Mr. King, you were right,
I was wrong


"Vi som aldrig sa hora"

Jag har läst ut en bok idag. En jävligt bra bok. Jag hittade mig själv. Jag såg mig själv. Helmysko känsla. Jättemysko faktiskt. Fått en helt annorlunda själv- och verklighetsuppfattning. Helt sjukt..

Just shoot me and get it over and done with

Frustration har blivit vardagsmat. Damn it!

Buggen var seg idag. Inte alls rolig. Tänkte bara på annat. Känns menlöst med samma steg hela tiden, samma turer.. "Nåja, vad är väl en bal på slottet.."

Jonas tårta var däremot god :) Riktig trevlig kvällsfika må jag säga.

Godnatt Svearike med omnejd, nu ska här sovas


Uppgång, nedgång, utgång och passgång

I helgen var det girls night med Maria :) Goda drinkar, gott tillbehör och sedan krogen!
Trevligt var det och jag hoppas på en repris inom en inte allt för avlägsen framtid :P



Ikväll var det promenad med Hanna och Johan. Riktigt skönt var det att få komma ut och andas den kalla luften och se de första små snöflingorna singla ner från himlen ovanför. Hoppas att det blir riktig snöyra snart, vore skönt med lite ljus och myspyskänsla.

Riktigt förbannad på mig själv för att jag klantade till det så på retoriken. Talet gick över förväntan! ..och över tiden.. Fan också. Dubbelfan. Trippelt och miljonfan! (förlåt att jag svär) Frustrerad till max. Tur att aktiekunskapen och naturkunskapen har gått riktigt bra, annars hade jag sannerligen mått sämre.

Städa, dunsockar och en säng mindre

Jag städar :)

Mamma hittade mina röda dunsockar :P

Sängen är såld :D

Cold as fire, hot as ice

Jag är ikapp med USAs tempo vad gäller Heroes.. Uncomfortable as hell! Jag vill se nu, nu, nu! Det är så spännande och jag vill inte vänta en vecka mellan varje avsnitt :R Dö väntetid, dö!

Nu ska den gamle sängen ut ur huset, säljas, bort! Onödigt att ha 2,65 meter bred säng när man sover själv. Då är det fullt tillräckligt, till och med överflödigt, med en 1,60. Ska breda ut mig över hela den i natt bara för den sakens skull!

Har tankarna om att investera i en bilstereo nångång inom en, förhoppningsvis, snar framtid! Några förslag på någon stilren, funktionabel, billig, inte alltför komplicerad musikmackapär så hojta till :)


Breda ut sig var det som gällde ja, nattinatt :)

22:22

22:22

The littlest things that take me there


At home

Nu har jag varvat ner med Moulin Rouge.
Filosofiuppsatsen är inlämnad och jag blev nöjd.
Nu ska det pluggas naturkunskap..
Morsning





Tom Welling är 30 bast :|

Confessions

Dra mig baklänges vad jag har syndat den här helgen! Ska inte rada upp allting för det mår ingen människa bättre av. Tillbaka till vardagen imorgon!

Just det.. Vardag var det, skola skola skola, jag tål inte eländet. Gör inte mig eller någon annan människa gladare (kanske har fel?) På lovet har det varit jobba jobba jobba istället - 5 dagar, ca 40 timmar, spenderandes med förkylda vårdtagare. Resultat: känner mig både trött och lite snuvig. Kanske åkt på någon utav gamlingarnas förkylningar? Vore inte helt omöjligt.

Någon som har förslag på annat arbete? Mottages gärna, för jag behöver omväxling på det planet.


Nu ska jag återvända ill skolarbetet.
Gokvällen

Bra dag

Såhär roligt har det inte varit att jobba på länge :)  Gör mycket när man får jobba med en sprallig 24-åring istället för någon "I'mtheboss-dubbeltsågammal-jagharjobbathärlängst"-människa. Ok, dom är helt ok att jobba med dom med, men det gör mycket skillnad.

Buggkväll ikväll :P "Vaaa, buggar du?! Du är den sista jag skulle kunna tänka mig att bugga!" Tack för den.. Men nu är det så och det ska blir redigt kul!

Ny biiiil :) Familjen är helnöjd och det är huvudsaken.