Hejdå Svergie!

Nu sticker jag!






*Wroooooooooooooom*

USA, here I come!

Om 4 timmar och ca 45 minuter ska jag gå upp för att duscha och sedan styra mot Landvetter. Jag fattar det fortfarande inte! Jag ska åka, till USA, till min mys! Bäst att försöka sova lite i alla fall.


Om ni inte hör från mig på ett tag så har jag säkert bättre saker för mig än att sitta här ;)


Ha det bra alla!





USA, here I come!

the Fever

R E S F E B E R


Nu är det nära. Om drygt 39 timmar lyfter jag från Landvetter, destination Santa Barbara.

image38

När mitt rum var mer rosa

Jag sitter och tittar på mina väggar.
Mina blå väggar.
Det var ett tag sen jag målade här nu.
Tycker om mina blå väggar.
Men det gamla var gulligare.

Ännu en helt meningslös dag i skolan. Det enda nyttiga var Saralitens förklaring hur man räknade. Spenderade dock nästan 2 timmar i solen på mina raster. Inte fy skam.

Egentligen vill jag sova, bara få sova, men jag har för mycket att göra. Jag ska välja väskor, packa ner allt jag lagt på hög, studera och ditten datten. Gick dock hem, så dagsmotionen är avverkad.





Kanske sova liiiite?

"Grubbla mindre, dansa mer"

Det var trevligt igår :) Film, nötter, Channing Tatum, race i Kinnas ytterområden, McDonken, fina sugrör, spetsad Sommardrink, Marek i högtalarna, klädtema, skratt och presenter!


LisaoSaraliten

Sara och Lisa



Saradrinkin'

Sara med sommardink, fint sugrör och paraply

Ahhh!

Jag sitter med fönstret öppet och in smyger sig doft av grill! Mor och far tyckte nämligen att det var dags att dra fram grillen i detta underbara väder :) Det luktar sommar! Jag ryser av välbehag.

Har suttit ute nu och solat och skrivit min packlista. Kunde i princip sitta utan några som helst byllsiga kläder. Linnet var ju nästan för mycket :P

UNDERBART

Rundan runt sjön gick lite segare utan Gran idag, men jag såg två fjärilar :D
En citronfjäril och en nässelfjäril.


DET ÄR VÅR!




ps. Jag älskar Marek väldigt mycket <3

Godmorgon nya dag

Oj oj oj, vad jag var duktig igår :) Jag tvättade bilen, tvättade hunden, tvättade mitt golv (efter jag dammsugit det), gick runt sjön med gran, satte in pengar på mitt konto och köpte skor :D Dessutom slapp jag och Saraliten ifrån två lektioner :P Så vi slutade i princip 11.30-nånting. Nice :)

På kvällskvisten kom Gran och Grans pojk traskandes så vi tittade på film, först The Holiday (såå söt!) och sedan Svensson Svensson - filmen (jösses!) Jag höll på att somna i soffan, Gran somnade i soffan.

Idag ska Sarorna göra färden över Larsaskogen för att också få titta på film, äta chips, dricka gott och äta onyttigt. Ska bli trevligt värre, men innan dess ska jag ta och hälsa på solen och skriva packningslista. Går mycket bra att kombinera ;)


Have a nice day folks!

Ich bin sehr müde

Gunnar var sjuk idag = ingen tyska! Jag hatar dom lektionerna (förlåt mys) och blev därför med ens mycket gladare. Så jag tågade iväg till Mona-Lisa och frågade om det var ok att sitta av min datakunskapstimme lite tidigare, och visst, gick så bra så. Så jag slutade idag 12.30 istället för 15.25, tycker jag är skönt.

Men, för att tära lite på min nyvunna lycka, så visade sig att mitt nya bankkort har en stor repa i magnetremsan :R Provade det visserligen i två bankomater, och det funkade, men man vet ju aldrig hur det blir sen.. Kommer ju inte hinna få något nytt kort innan jag åker, så det är väl lika bra att hoppas på det bästa.

Nu funderar jag på en kort tupplur, eller en walk mit hunden. Can do both. Naturligtvis efter varandra, men då är frågan, vad först? Dunno.

Modell - framtida karriär?

Syster går media.
Syster hade inget att fota.
Syster frågade mig.
Syster gav mig ett läppstift.
Syster instruerade mig.
Syster tog bilder.


Jag har härmed inlett min framtida karriär som fotomodell

Hungrig

Jag har inte ätit något sen klockan tolv. Jag förstår inte hur mitt blodsocker har klarat sig? Nu känns det att magen skriker, vilket är en väldigt ovan känsla för mig. Trodde ett tag att jag inte kunde känna hunger, bara sug, men nu vet jag vad hunger är. Det är typ som kramp i magen. Typ.

Tomt

Loggade in på msn för att finna att inte en jävel är inloggad. Inte ens Stefanie som är inloggad dygnet runt!

Då känner man sig väldigt ensam, eller som att man är alldeles för tidigt uppe..

EU's organ...?

"Redogör för EU's organ" öhh.. hum, ja.. I övrigt gick samhällsprovet bra ..tror jag.

Gran har provide'at mig med te - mangote och rött te. Mangote't var smaskens.
Det röda ligger i en burk i väntan på att avsmakas.

Tänkte ta en runda på gymmet sen, rota i pojkvännens hus och eventuellt börja filura lite med min psykologiuppsats. Men får väl se hur mycket som blir gjort. Nu är det i alla fall fika!


Svejs


Väderomväxlingar

Idag har: solen skinit, regnet öst ner, det har åskat, blåst, haglat och snöat :S
- Vart är världen påväg?

Igår fikade jag med Råål på dagen och gick en liten bete. Efter det var det jobb och på kvällen var det myskväll i Kammarberg med Hanna, Johan och Simon. Vi åt pizza och tittade på film.
Just my Luck med Lindsay Lohan. Söt film.

Idag var det fikastund hos gran med en promenad efteråt. Mycket trevligt :)

Nu blir det studstund. Samhällsprov på tisdag. Urk. Måste prestera. Bläk



Har Sara smittat mig? Har jag blivit fikaberoende? :S


Literary essay

Booooooooooooring! Eller ja, blir väl vad man gör det till. Känner att jag fyller hela den med exempel från boken :R "You should quote!" jaja.. Får tacka min granne-över-skogen i-det-gula-huset för hennes vägledande. What would I do without you, Saraliten?

Vi spelade in våra låtar som vi kämpat med i några veckor nu.  spelade jag, Marie och Anna. Älskar den låten, Disney är kult! Anyway, fick spela om låten en extra gång för att min sång inte hördes. Hade nog varit lika bra att ha haft det så och struntat i extrainspelningen. Jag säger bara det här en gång: I will never sing in public ever again! (känn er välkomna att säga: "Snälla, håll tyst" om ni kommer på mig att bryta mot denna ed)

Tillbaka till skolarbetet och om en timme blir det muffinsbak, lite olägligt i och med nuvarande status på min essay, men vad gör man inte för blåbärsmuffins? ;)

Min utopi

Klar. Var väl egentligen en baggis. Somliga tyckte att jag var alldeles för ambitiös. Skulle kunna publicera den här, men vem vill läsa? Vem vill egentligen läsa vad jag skriver alls? (förutom du Gran ;) Borde kanske göra som LångeSara; vänta tills jag faktiskt har något vettigt att skriva. Men har jag någonsin nåt vettigt att skriva? Inte om man får tro min käre pojkvän :R I'm boring.. Men enligt engelskaboken borde jag i så fall vara intelligent. Ovannämnde skulle säga "Kass bok!" Jag säger: "Det får LilleSara avgöra."

Men nu ska jag inte uppehålla någon mer ikväll. Jag ska sova och drömma mardrömmar om min engelskauppsats som ska bli skriven imorrn :S Varför ska jag alltid skjuta upp saker? I och för sig presterar jag bättre då. I alla fall över lag. Men jag mår lika kasst varje gång innan jag skrivit den, efteråt med för den delen för de nätterna brukar inte bli så många timmars sömn på. Var nog lika bra att jag tackade nej till att jobba på torsdag kväll.. Jaja, sängen var det!


Godnatt folket

Borås, staden Gud förbannade med evigt regn

I och för sig så regnade det inte idag. Inte ens en droppe, men det är ändå Sveriges regnigaste stad. Så den förtjänar inget bättre benämnande.

Köpte gosskor, eller ja, ser kanske inte så gosiga ut, men inuti.. mmm, mjuka och sköna :P

Nepp, nu blir det skolarbete.. Hata, hata, hata!

Vår!!!

Nu har våren kommit till Svearike :) Wonderful indeed. En perfekt dag att gå hem från skolan och att sitta och läsa ute på :P Så härligt så.

Gjorde engelskatalet idag, gick hyffsat fast det blev lite rörigt på vissa ställen. Virginia Woolf blev väl inte riktigt rättfärdigad med min presentation, men jag fick fram vad jag hade och ville säga om henne.

Sitter och förundrar vilken kapacitet en människohjärna har egentligen. Just minnesmekanismen. Att man bara kan plocka fram vissa minnen och spela om dem som en film för sitt inre. Visst, man har säkert modifierat vissa detaljer, glömt andra, men ändå helheten och just att man kan få känslo- och luktförnimmelser. Ännu ett utav naturens under som jag inte förstår mig på men uppskattar destomer.

Am I still your angel?

Jag längtar. Nu börjar det bli verklighet, jag har sjutton hela dagar kvar i trista Sverige, tretton till skoldagar att genomlida men sen är jag påväg! Jag vill bara pilla med resplaner hela tiden, men jag har skolan att tänka på. Vill bara rota fram sommarkläderna och packa ner, men jag har inte riktigt tid. Jag kan ta mig tid, visst, istället för att smita undan plugg på annat vis, men då vet jag att jag borde plugga och att jag faktiskt har tid till packning sen, så jag sover istället. Då är man ovetande. Eller så ser jag till att ha någon att snacka med på msn. Mycket trevligt tidsfördriv. Bestämde mig innan för att måla naglarna också, har jag inte gjort på evigheter, men det kändes bra. Fick ordning på mitt tal om Virginia Woolf med, blev väl 4 minuter allt som allt. Rätt hyggligt. Har lunchrasten att förbereda på imorgon med. Nu ska jag väl ta och sova. Om jag kan, sov ju 2 timmar innan. Men det är värt att försöka.

SBA

Jag vill åka nu!

Jobb, syster och väldigt seg

Tjänat in lite granna denna helgen i alla fall, kommer inte i närheten av marslönens kvantitet, men det är lite att leva på. Var antagligen sista gången jag jobbar på ett bra tag nu, förhoppningsvis. Har annat att fokusera på.

Syster fyller år idag. Grattis till dig. Att du fyller 17 är väl inget konstigt, men det fick mig att inse att jag har en lika gammal ponny. Lille Tuffer börjar bli till åren nu. Den insikten fick mig verkligen att fatta hur snabbt tiden går. Scary.

Idag har varit en väldigt seg dag, upp på moders kommando, lite för sent, och sen iväg till jobbet. Jobbet gick ok tack vare det trevliga sällskapet i form av en rätt så kort och kul 24-åring vid namn Maria. Sen bar det av hemmåt där vi sjöng för syster och familyfrukost väntade tillsammans med daimtårta. Efter det hade jag tre trevliga msn-konversationer och skulle egentligen börja med min engelska essay, men tyckte texten var så ointressant så jag gick och lade mig, sov en stund och har nu ätit familymiddag. Nu dessvärre blir det engelskaplugg. Klassen vill väl höra vad jag kommit fram till om Virginia Woolf ..eller inte. Kind of boring.

Happ happ, var vad jag hade att förtälja för tillfället! Kramar till folket!

Min svaghet

More candles

Även jag har en svaghet. När andra har skor och godis så har jag ljuslyktor och ljus. Jag tänder dom nästan aldrig, men jag kan köpa på mig så oändligt många ljuslyktor, vara jätteglad för stunden, för att senare undra "Varför köpte jag den?" Jag vet inte vart jag ska ha alla, men jag får väl göra plats i hyllorna eller något. Ullared är verkligen inte det bästa stället när man har den benägenheten att plocka på sig. Idag resulterade det bara i en, men det var efter att jag rensat ur vagnen. Dom har ju såå mycket fint! Ska nog ta och ordna plats för min nya nu :)

Have a nice evening people!

Candlelights
Lights

Min, min, min

*grr* nu myser jag :) Zenen ligger äntligen på laddning och skall vara klar att användas ikväll! Sara och Sara hackar på mig, "you will regret it, girl!" Jaja, inte än i alla fall. Ångrar lite att jag köpte med det där armbandet. Lite onödigt. ..men bara lite ;)

Baka muffins? Nu igen? Sara och Sara, ni är jobbiga. Jag vill inte. Jag har annat att göra (även om jag inte gör det). Kan ni inte baka era egna muffins!?

A child called "It"

Usch, jag blev så illa berörd av den här boken. Tänk att det faktiskt finns barn som behöver uppleva sånt här. Egentligen vill jag inte rekommendera den pga hur jag jag mår efter att ha läst den, men jag tycker ändå att den bör läsas.


image32

Zen på väg!


Ahhh! Nu är den beställd :D ...till LångeSaras stora besvikelse "åååh du gör ett misstag även om du kanske inte vet om det än" Sara vill se mig köpa svindyr mobil med alla funktioner som finns, jag säger: no! Jag ville ha den, blev en dyr affär detta med tanke på att jag köpte till en armbandsväska till den, men jag ville ha den också, och så frakten. jag hoppas att det är värt det. Visst, de jag har pratat med som har en sådanhär har haft krångel med låsningar, men jag kan ju hoppas på tur (inte troligt att jag har den turen, men hoppet är det sista som lämnar en sägs det väl?) Ville icke ha iPod, sorry Sara, den tiden jag fick ha din iPod i handen resulterade bara i att jag fick se mer av din pojkvän på bild än vad jag någonsin sett hon i verkligheten och att jag nu fick mer info om vad du sysslar med på fritiden, inte någon "villa-ha!"-upplevelse.


Oscha gosch

Träningvärk var det här. Pump och crosstrainer var det igår. Borås är inplanerat i eftermiddag. Magsjuka vill jag aldrig ha.

Sitter i infan och struntar blankt i att vi ska jobba med våra historiaartiklar. Men vem bryr sig? Ingen.

Helgen var, hmm, ok. Jobbade i fredags kväll, värsta kvällen på länge. I lördags tränade jag och var trött resten av dagen. Igår blev det promenad och pump med Sara.

Varför har dom krånglat till melodifestivalen så mycket....?