Time Flies

Jag har inte skrivit här på ett tag nu. Anledningen är simpel; jag har inget intressant att bidra med. Men samtidigt kan man ju ställa sig frågan: skriver jag för andra eller för mig själv?

Varför skriver jag just nu då? Den anledningen är kanske ännu simplare; jag känner för att skriva. Dels för att slippa  ifrån hinduismplugget, dels för att ventilera tankarna, dels för att jag är på humöret "livet är förjävligt".

Jag vill sätta mig och glo på en film, men saken är den att jag inte har tid (ändå har jag spenderat de tre sista timmarna med att inte göra någonting vettigt alls). Dessutom formaterade jag om min externa hårddisk igår då den helt har gett upp, vilket gör att jag inte har några filmer att titta på (om jag inte sätter mig vid tv'en). Till saken hör att hårddisken fortfarande inte fungerar, trots formateringen.. 

Borde lägga all energi på pluggandet nu i slutspurten. Bara två veckor kvar som räknas betygsmässigt! Men gör jag det? No, no, no.. I don't. Den kraften snor mina energibovar. Enda kursen som verkligen är över är projektarbetet, vilket vi skötte med "bravur" enligt vår handledare. Får reda på resultatet på onsdag (yeah).

Nog med ointressant fakta. Återkommer väl, någon gång. Hejs.