Gekås, kakor och muffins

Igår var det Gekås som gällde med Sarorna. Klockan 8.25 begav jag mig hemifrån för att ta mig över stock och sten, genom skogen, upp till vägen. En 20 minuter lång strapats som väckte en till liv och värmde kläderna litegranna. Sedan, punktlig som bara den, kom Saraliten och plockade upp mig med lilla bilen. Nästan anhalt - tankningsstället, och sedan vidare till Saralång och därefter non-stop till Ullared.

Framme runt 10, knappt inget folk. Efter fikapaus med muffins, kakor och nyponsoppa så snek vi in på Gekås, handlade, och var ute efter 12. Därefter skoaffärerna, H&M (halva priset på allt :P), mat och ICA. Sedan bar det hemåt efter en plånboksmarodörig, men ändå riktigt trevlig dag.

Why even bother, why even care?

It's like I'm losin' my mind but still stays sane
It's like I'm trippin' but find myself still standin'

It's like I'm cryin' but my tears aren't salty nor wet
It's like I'm lost, but never gone

Can anyone understand?
Does anybody care?

Is life supposed to be like this?
Is my sky ever about to change?

It's raining outside, and I feel it
It's raining inside, I feel it too

Is there a chance it might change?
Someday?

Is there a chance?
Somehow?

Tokfia

Om man har lätt att få kramp i fötter eller ben så ska man lägga bordsknivar under madrassen. Ska visst funka. Har en jobbarkompis och några vårdtagare som provat. Låter mysko tycker jag...

Igår var det sittning med mat, idag är det sittning med plugg. Igår var det trevligt, idag är det mindre trevligt. Igår var vi några stycken, idag sitter jag här ensam.

Städningen är klar i alla fall. Fick ett ryck... eller kanske en omedveten impuls som sa att "städa kräver mindre tankeverksamhet än plugg". Tog i alla fall alldeles för lång tid från mitt skolarbete och nu sitter jag här med nästan allting kvar. Har i alla fall gjort klart en grej och skönt är väl det.

Nej. Nu får jag sätta igång innan jag somnar.
Klara, färdiga, GÅ!