Sockerberoende?

Det finns alltså en sjukdom som benämns "sockerberoende". Typ som alkoholism, fast till och med svårare att ta sig ur. Varför? Jo, alkoholen kan man låsa in, men inte socker. Socker finns överallt i allting, därför är det svårare. Jag kanske är sockerberoende? Många ja'n på självtestet i alla fall.. Men det kanske är alldeles för simpelt att dra den slutsatsen, men det skulle vara ett svar, och något att bota, men för enkelt. Alldeles för enkelt..

Var meningen att jag och MiaMaria skulle till Gekås och mejja kärringar med kundvagn idag, men gummse har tyvärr inte tur med bacciluskerna så hon är illa förkyld och den planen får läggas på hyllan under obestämd tid :/ Blev istället gräsklippning i 2½ timmar, menyplanering med mor och promenad med gran.

Igår var SPEK på bokmässan i Gbg. Har inte räknat pennskörden, men det blev en hel del som kom med hem. Vad gäller köpta böcker blev det bara två, men jag måste få ordning på mitt rum innan jag köper mer som ska få plats. Har dessutom ett antal olästa böcker redan som måste läsas innan nya är att tänka på.

Filmkväll igår i alphuset med Hanna, Johan och Jonas. Beck och White Chicks. Det var längesen jag skrattade så som till den senare av dem två. Mycket trevligt och mycket godis (1,375 kg lösgodis + 0,5 kg naturgodis). Men Hanna och jag hade faktiskt anledning att fira vår lediga dag (idag), så det var vi verkligen värda!

IKEA snart, ska köpa ben och en bokhylla. Kanske någon lampa och lite krimskrams, får se vad som erbjuds :P

För att Sara sa så:

It hurts my soul
Cos I can't let go
All these walls are caving in
I can't stop my suffering
I hate to show that I've lost control

I'm about to break
I can't stop this ache

I can't make it
It's some state I'm in
What did I do to deserve
The pain of this moment

Everytime I try to grasp for air
I get smothered and this sky, it's never over, over
Seems I never wake from this nightmare
I let out a solid breath, let it be over, over

Inside I'm screaming
Breaking, pleading the world
Ahh...


It hurts my soul
Cos I can't let go
All these walls are caving in
I can't stop my suffering
I hate to show that I've lost control


..och sakta skiftar de färg

Hösten är kommen. Regnet tillbaka. Kylan smyger sig på. Frosten hotar. Löven skiftar sakta färg och faller till vår snart vilande jord..

Jag borde städa, det borde jag, men det känns inte lockande.. Inte alls. Jag vill krypa ner i en varm, skön säng med en stor, fluffig kudde, en tjock, mysig filt, en riktigt bra bok och min lille katt vid fötterna. Bättre än så kan jag inte få det för tillfället. Kanske en kopp te skulle vara passande.. Mmm, idén kommer möjligtvis tas i bruk inom en snar framtid om inte någon kommer med ett bättre förslag. IKEA-trip kanske?

Var på the IB-Diploma Ceremony igår och tittade på alla mina gamla klasskamrater som äntligen kan säga farväl till IB och SE för gott! Med betygen i handen och de 3 "deadlinesfyllda" åren bakom sig - You made it!

Imorgon bär det av mot nordligare breddgrader, nämligen Ulricehamn och Gällstad. Studiebesök kallar dom det. Kan väl vara kul med lite omväxling, I guess. Annars så funkar det bra med vanlig skoldag också. Retoriken är kul. Naturkunskap B'n är lekande lätt (just nu). Filosofi? Matte C och Marknadsföring funkar.

11 ämnen och projektarbetet är min skörd för höstterminen. Hålen blir få, men jag lär mig mer :) Det är väl alltid något? Kanske tar på mig för mycket.. igen. Men skitsamma, håller det så gör det det. Gör det inte, så, too bad!


Have a nice day!
/LilleLise