Australia's Next Top Model

Nu är Australia's Next Top Model avbetat. Nästa ut är Canada's Next Top Model. Blivit lite beroende? Ganska. Men vad ska man annars göra? 2 veckor på sommarlovet har gått. Jag har gjort nada förutom att jobba. Skulle lika gärna kunna jobba 200% för att slå ihjäl dötid. Kanske ska ansöka om nattskiftet med?

ANTM's vinnare
Alice Burdeu

image67
 image66
 image65
image68

JObbetijoBB

Japp, idag gick jag på mitt 5 veckor långa vikariat. Den värsta veckan kommer vara den sista. 6 dagar i rad, 46,5 timmar, tunga duschar och längtan till mina tre lediga veckor. Blir nog bra.

Hoppas innerligt att min gran får en superb semester nere vid medelhavet :)

Nu ska jag beta av ännu ett Australia's next top model -avsnitt tänkte jag, sen blir det sängen och en kort arbetsdag att vakna upp till imorgon med.



Nighty

Midsommar

Firades i Sexdrega hos Carl-Magnus. Trevlig tillställning. Mycket regn. Ballonggalen hund.
Ölspel. Grillning. Jordgubbar. Raklödder. Minttu. Rapshönan. Varierad musik. Golvsovning.

Nästa vecka börjar vikarieveckorna på jobbet. 5 veckor av duschar, inköp och hembesök.
= Money, money, money.



Digga Avril med The best damn thing
Önska sommar och solbränna
Hata småkryp och flygfän
Älska Marek och mys
<3   <3   <3       

Sista sommarlovet inlett

S.O.M.M.A.R - SOMMAR! S.O.M.M.A.R - SOMMAR!
Sommar, sommar, sommar, sommar, sommar, sommar
Sommar
Nu börjar sommarlovet
Sommar
Vi får va ute var dag
Sommar
Tänk att få va vid stranden och bada i en sjö någonstans
Du och jag
Varje dag
Och nu sjunger vi våran sång
S.O.M.M.A.R - SOMMAR!

image60



CAE-provet avklarat. Bara att vänta in resultaten. Gick väl hyffsat ändå.
Sara och jag försedde oss med lunch på en väldigt liten pizza, med en väldigt varm stenugn, vilken tillagade väldigt goda pizzor :) Gick en liten tur runt kring Göteborgs Universitets skrivsal och jag kom att gilla Göteborg ännu mer. Ett plus med vår andra största stad är faktiskt spårvagnarna i mitt tycke. Snabba, okomplicerade och går jämt. Idealiskt!


image61


Till sist vill jag gratta alla 2007-års studenter och säga några väl valda ord:

image62

and

image64

Weekend in Varberg

I fredags kväll tog Adde, Skogis, Marek och jag vårt pick och pack och drog till Skogis lilla stuga i Varberg. Helgen var ytterst trevlig och innehöll allt som man kan förvänta sig av en helg vid havet: Poker, jordgubbar, engångsgrill, TreToppar, sol, bad, god dryck och trevligt sällskap :) Dock lite, eller nej - alldeles - för mycket brudspaning för min del :R Men vad kan man förvänta sig när man spenderar en helg i en tjejvimlande sommarstad som Varberg med enbart 20-åriga killar som sällskap?




Var uppe och tittade på och grattade mina f.d klasskamrater till studenten i fredags med :) Leenden, champange och vita mössor överallt. Nästan en för varm sol, men vad gör det? Så mycket bättre än regn. Fick t.o.m ett brev som jag skrev till mig själv för ett år sedan, helt glömt bort! Men det var med blandade känslor och lite tvekan som jag fixade iordning de små gottepåsarna och tog bussen till Borås, skulle ju egentligen varit min studentdag också..



Gothenburg tomorrow with Sara. We're going to The People University to do the speaking and listening parts of the CAE-test. Wish us luck!



Betygen är satta. Skolan är mer eller mindre över. Jag påbörjar mitt sista riktiga sommarlov.
Sommartider hej, hej! Sommartider!

Bored as hell

Ärligt talat, jag hade verkligen sett fram emot en trevlig myskväll med kanske ett besök i Borås och vart är jag? Hemma, i skogen och gör inget som helst vettigt.. Jag vill bara skrika, men vafan, någon självkontroll har jag ändå. Åhh! Varför förväntar jag mig någonting? Varför fortsätter jag hoppas? Varför bryr jag mig? Jag kunde lika gärna jobbat.. Kanske t.o.m följt med till Kullaberg som Sara så innerligt försökte övertala mig till, men jag bara sitter här.
Ledsen, förbannad och uttråkad.

Har nästan tankar på att åka ner till Kinna, köpa en jättefet påse med smågodis och bara vräka i mig. Annat folk dränker sina sorger i alkohol, jag låter mina bada i sockerrus.




Fråga inte, ok? Jag är bara jättedeprimerad.

Jaha, mhmm, okej

Blev klar rätt tidigt med min naturkunskapsuppsats idag ändå :P Lite efter 22, trodde att jag skulle få sitta in på småtimmarna, men icke! Jag är t.o.m nöjd :) Visst, skrev bara två sidor och missade säkert nåt, men jag är nöjd!

Nu är det bara tyskan som är kvar att kämpa för. Bokredovisning imorrn *gulp* och prov nästa vecka *gräs*.. Sen så är skolan finito för den här terminen. Eller ja, då väntar ju CAE-certificate, men det får gå som det går!

Nu ska jag sova - sovmorgon imorrn dessutom :P Få förunnat?
Mig, vanligtvis.


Snabbare bredband :P Yeah!